onsdag 27. mai 2015

26/5 Overvann

Tirsdag
I dag spiste eg skive med ost, skinke, majones, agurk, paprika, salat og egg.😊 Det var den beste frokosten eg nokon gang har smakt. Me starta å gå kl 10. Vi fikk haika bagasjen opp av ein mann med namnet Endre. Så da gjekk me uten bagasje.  Vi gjekk 1 mil på veg før vi starta på ski. Men det var Ikkje så lett å gå på ski for di fellene var heilt oppbrukt og slitne. Men til slutt etter å ha fulgt ei elv med veldig mye fugleliv i ser vi hytta. Der spise vi og slapper av litt før vi går videre. På vegen treffer vi på ein same som sier at det er trygt å gå over eit vann som heiter Balevann, me hadde egentlig tenkt å gå rundt. Men det var jo gode nyheter. Etter å ha gått 2 meter ut på vannet merker vi at det var mye overvann, vi gjekk I gjennom den tynne skorpa på toppen 20 cm under var det veldig tykk is. Vi ble veldig bløte på tedene så det var gått å få varmt dei på Balevannshytta, ei lita koselig hytte. Nå har vi droppa Real turmat til fordel for KJØTTKAKER. NAMM.

Eg vil takke Sulitjelma hotell fordi Dei opnet hotellet for oss selv om det var stengt.

Eg vil og takke Tristan og Vegard for laget  og all hjelpa vi fikk.Det har vært gøy å ha dokk med. Håper dokk kommer igjen😊

3 kommentarer:

  1. Det e så kjekt når dokk har dekning, sånn at me kan følga dokk på ferden!!! :) sinnsykt så flinke dokk e og har vært, eg kjenne eg sååå stolt av dokk! ;-) masse god tur vidare! Klem fra tante, onkel, Marius og Joakim!

    SvarSlett
  2. Takk for turen Christoffer, me komme igjen seinare når snøen er vekke :) God tur videre

    SvarSlett
  3. Når eg lese om disse tøffe dagsetappene, så må eg sei at eg e imponert av dokke begge to. Imponerende med krefter dere har!

    SvarSlett